Amorim WISE

Suomen varastomallisto 

Lisää Amorim WISE -tuotteita löydät täältä: www.amorimwise.fi

Ota askel kohti parempaa sisäilmaa ja ympäristön hyvinvointia

Amorim on maailman johtava korkkituotteiden valmistaja, ja WISE on monikerroksinen lattiamateriaali, jossa korkin erinomaisia luonnollisia ominaisuuksia hyödynnetään entistä paremmin uuden teknologian ansiosta. WISE on valinta ympäristön puolesta ja ilman lämpenemistä vastaan. Amorim WISE -lattioissa luonnon huomioiminen on aina lähtökohtana, kun luodaan ja kehitetään lattiaratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua ja samalla suojelevat luontoa ja ympäristöä.

WISE on ekoteko ja puhtaan sisäilman puolestapuhuja

Amorimin tuotanto on saavuttanut ainutlaatuisen CO2-negatiivisen hiilijalanjäljen, jolloin yritys ja sen tuotteet torjuvat osaltaan globaalia ilmastonlämpenemistä. Luonnon kunnioittaminen on toiminnan perustana, ja siten tuotteiden ja niiden valmistuksen täytyy täyttää ympäristönsuojelun korkeimmat vaatimukset.

Amorim WISe -lattiat takaavat puhtaan sisäilman. Useat sisäilmasertifikaatit todistavat Amorim-tuotteiden turvallisuuden ja laadun. Lattiat täyttävät tiukimmatkin, yli 2 000 kemikaalilla testatut sisäilmastandardit.

Iskuja, kulutusta ja vettä kestävä lattia

Amorim WISE -lattiat kestävät erinomaisesti iskuja, kulutusta ja vettä. Ne sopivat siten mainiosti myös julkisiin tiloihin, keittiöihin, eteisiin ja tietyssä määrin jopa märkätiloihin.

Lämmin ja mukava astua, hyvä jalalle ja selälle

WISE vaimentaa kopinaääntä jopa 53 %. Se on kimmoisa ja miellyttävän tuntuinen astua ja vähentää siten nikamiin ja selkään kohdistuvaa rasitusta.

Ei liikuntasaumoja

Amorim WISE -lattiat voidaan asentaa laajoillekin alueille ilman liikuntasaumakatkoja. Asennus tehdään kelluvasti 2G-lukkoponttikiinnityksellä.

Monia viisaita syitä valita Amorim WISE

CRKT_Silence.png

 

Hiljainen

CRC_wear_resistance.png

 

Ergonominen & miellyttävä astua

CRKT_Impact_resistance – kopio.png

 

Iskun- ja kulutuksenkestävä

Waterproof_100.png

 

Vedenkestävä & helppohoitoinen

CRKT__indoor_air_quality.png

 

Sisäilmastandardit täyttävä

CRKT_Natural_thermal_isolation.png

 

Luonnollisen lämmin ympäri vuoden

CRC_NO_underlayment.png

 

Ei tarvetta askeläänieristeelle

ei-liikuntasaumoja.png

 

Ei liikuntasaumoja huoneiden välille

ymparistoystavallinen.png

 

Vihreä valinta
ympäristön ja sinun parhaaksesi